AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta leke görmek

Kahve falında sırtta leke görmek

Kahve falında sırtta leke görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta leke gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında sırtta leke görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında siyah leke görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, duaların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında leke görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında lekeler görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında kırmızı lekeler görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömlekte leke görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında pantolonda leke görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırda leke görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir