AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli pantolon görmek

Kahve falında lekeli pantolon görmek

Kahve falında lekeli pantolon görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyilik ve hayır bulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında lekeli pantolon gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Kahve falında lekeli pantolon görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonunda leke görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonda leke görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum lekesi görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında lekeler görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarında leke görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı leke görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir