AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli gelinlik görmek

Kahve falında lekeli gelinlik görmek

Kahve falında lekeli gelinlik görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında lekeli gelinlik gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında lekeli gelinlik görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikte leke görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Kahve falında lekeli gelinlik giymek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağ lekesi görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta leke görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde leke görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lekeli yumurta görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir