AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısmetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek her daim bereketli işler yapacağına, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek başarısının düşeceğine, daha iyi anlaşır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek malların çoğalacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir