AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle denize atlamak

Kahve falında gelinlikle denize atlamak

Kahve falında gelinlikle denize atlamak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işaret eder.

Kahve falında gelinlikle denize atlamak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında gelinlikle denize atlamak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle suya atlamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında sığ denize atlamak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle denize atlamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından denize atlamak o kapıyı kapatacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında denizde atlamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize atlamak yüzmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında denizden atlamak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, rahatının ve gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir