AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle denize atlamak

Kahve falında sevgiliyle denize atlamak

Kahve falında sevgiliyle denize atlamak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle denize atlamak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgiliyle denize atlamak kendi patronu olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denize atlamak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında denize atlamak yüzmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, başarıya giden yollarını açacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık denize atlamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının denize atladığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denize atlamak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde ip atlamak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir