AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden atlamak

Kahve falında denizden atlamak

Kahve falında denizden atlamak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında denizden atlamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında köprüden denize atlamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında denize atlamaktan korkmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kazancını artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında denize atlamak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak ev sahibi olunacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı denize atlamak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Kahve falında berrak denize atlamak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin denize atladığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir