AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ denize atlamak

Kahve falında sığ denize atlamak

Kahve falında sığ denize atlamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sığ denize atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında sığ denize atlamak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet eder.

Kahve falında sığ bir deniz görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında sığı deniz görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sığ denizde yüzmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sığ denizde yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sığ deniz görmek iyi geçiminin biteceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sığ denize girmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir