AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde atlamak

Kahve falında denizde atlamak

Kahve falında denizde atlamak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında denizde atlamak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında denizin içine atlamak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sığ denize atlamak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin denize atladığını görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekneden denize atlamak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kayadan denize atlamak pişmanlığa, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında tepeden denize atlamak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir