AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize atlamak yüzmek

Kahve falında denize atlamak yüzmek

Kahve falında denize atlamak yüzmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında denize atlamak yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında denize atlamak yüzmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, gelirinin de artmayacağına alamet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında suya atlamak yüzmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kayalardan denize atlamak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının denize atladığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak Tövbe Edeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denize balıklama atlamak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Kahve falında gemiden denize atlamak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir