AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adağını yerine getirmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yerine namaz kılmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak işlerinde kara geçeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında dişini yerine takmak dininden vazgeçmeyeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir