AnaSayfa / Genel / Kahve falında yas yerine gitmek

Kahve falında yas yerine gitmek

Kahve falında yas yerine gitmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, koyu muhabbette kalacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yas yerine gitmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Kahve falında yas yerine gitmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eğlence yerine gitmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin yerine imza atmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yerine oturmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adağını yerine getirmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir