AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalettir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir