AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, borçlarının ödeneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek mal mülk sahibi olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir