AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek para sıkıntısının olmayacağına, dinde tartışmaya rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir