AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik altına ayakkabı aramak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir