AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, işlerinin de rast gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir