AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve ağlamak

Kahve falında gelinlik ve ağlamak

Kahve falında gelinlik ve ağlamak huzurunun eski haline döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Kahve falında gelinlikle ağlamak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip ağlamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyerek ağlamak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir