Kahve falında gelinlik giyerek ağlamak

Kahve falında gelinlik giyerek ağlamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kısmetlerinden olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyerek ağlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Kahve falında gelinlik giyerek ağlamak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve ağlamak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle ağlamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyerken ağlamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip ağlamak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliklerle ağlamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir