AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak

Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak

Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik içinde ağlamak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip ağladığını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve ağlamak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyerken ağlamak hiçbir sorun yaşanmayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir