AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ağlamak

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak güzel günler yaşanacağına, temize çıkacağına işarettir.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve ağlamak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikler içinde ağlamak hedeflerini tutturamayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında gelinliklerle ağlamak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle ağlamak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir