AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik görüp ağlamak

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak ticaretinin de bozulmayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik görüp giymemek çok büyük bir mutluluk duyacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle görülmek hasretliklerin bir araya geleceğine, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik görüp giyememek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp ağlamak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir