AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle ağlamak

Kahve falında gelinlikle ağlamak

Kahve falında gelinlikle ağlamak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, büyük miktarlarda para kazanılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle ağlamak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek daima afiyette olacağına, güzel bir iş fırsatına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle ağlamak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek üzüleceğine, yıkılacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet eder.

Kahve falında gelinlik içinde ağlamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip ağlamak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir