AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek eşinden yana huzurlu olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, sevineceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve duvak görmek dedikodu edeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek bolluğa kavuşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çok kötü günler göreceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir