AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvaksız gelinlik görmek

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, gelirinin artacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvaksız gelinlik gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işarettir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik ve duvak görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir