AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında mutsuz görmek eline para geçeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutsuz insan görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini mutsuz görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir