AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak işinde ustalaşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutsuz evlendiğini görmek hane içine ay doğacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mutsuz görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hakkını alacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek gülen yüzünün solacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenip mutsuz olduğunu görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mutsuz gelin görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir