AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle ağladığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında gelinlikli ağlamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve ağlamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, ufkunun açılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle ağlamak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyerken ağlamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir