AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliklerle ağlamak

Kahve falında gelinliklerle ağlamak

Kahve falında gelinliklerle ağlamak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, huzur bulacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinliklerle ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Kahve falında gelinlik içinde ağlamak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve ağlamak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik ve ağlamak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle ağlamak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliklerle ağlamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip ağladığını görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir