AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde mutsuz olmak

Kahve falında düğünde mutsuz olmak

Kahve falında düğünde mutsuz olmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında mutsuz düğün görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenip mutsuz olmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mutsuz görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi mutsuz görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir