AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mutsuz görmek

Kahve falında birini mutsuz görmek

Kahve falında birini mutsuz görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hayatının iyileşeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini mutsuz gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin mutsuz olduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenip mutsuz olmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz insan görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek rızkının artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir