AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, adından konuşulur olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı mutsuz görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelini mutsuz görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek başarıya giden yolların açık olacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini mutsuz görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında mutsuz insan görmek malının, parasının ve makamının artacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir