AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek hak yiyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve düğün görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik düğün görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir