AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek maddi olanaklarının artacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak borçların ve dertlerin biteceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, olaylı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle düğünden kaçtığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir