AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, eğer işsizse iş bulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Kahve falında düğün ve gelinlik görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendi düğününde gelinlik görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde gelinlik görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine yorulur.

Kahve falında düğün gelinlik görmek neşesinin yerine geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında düğünde gelinlik giyememek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir