AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, haneye bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek yeni kapılar açılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik ve düğün görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir