AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve düğün görmek

Kahve falında gelinlik ve düğün görmek

Kahve falında gelinlik ve düğün görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini keşfedeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve düğün gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün gelinlik görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulur.

Kahve falında kendi düğününde gelinlik görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip düğününü görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında düğünde gelinlik görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir