AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik düğün görmek

Kahve falında gelinlik düğün görmek

Kahve falında gelinlik düğün görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik düğün gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik düğün görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğününde gelinlik giyememek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, evlatların hayırsız çıkacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle düğünden kaçtığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir