AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek faturaların biriktikçe birikeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bekar ise evleneceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde iş yaşamınızı veya yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya yorulur.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak kişinin rahat bir nefes alacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelinlik görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir