AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin kustuğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin kustuğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin kustuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin kustuğunu gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Kahve falında kayıp kimse görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimsenin yaralandığını görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimse görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında salih kimse görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimse görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılan kimse görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir