AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayır dualarına nail olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan kimse görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, şen kahkahalar atacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimsenin hacca gittiğini görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Kahve falında hasta kimse görmek yarınlarına inanacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir