AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin dirildiğini görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğa yardım etmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir