AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kimse görmek

Kahve falında hasta kimse görmek

Kahve falında hasta kimse görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerin yavaşlayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında hasta kimse gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, yeni bir strateji geliştirilmesini icap ettiren önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek kısmetinin artacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet eder.

Kahve falında ölen kimseyi hasta görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hasta kimse görmek eğlenceli günler yaşayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak daha çok dünya malı edineceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir