AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil eldiven giymek

Kahve falında yeşil eldiven giymek

Kahve falında yeşil eldiven giymek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil eldiven giymek gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Kahve falında yeşil eldiven giymek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah eldiven giymek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek çok büyük çaba sarfedeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tek eldiven giymek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek evine haciz geleceğine, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz eldiven giymek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir