AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bir ömür olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bol ayakkabı giymek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir