AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kısa gelinlik giymek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğinin kısa olduğunu görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına inanılır.

Kahve falında kısa gelinlik görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliği kısa görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğin kısa olduğunu görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir