AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, işlerinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kırmızı gelinlik giydiğini görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelinlik giydiğini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kırmızı gelinlik giydiğini görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz gelinlik görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir