AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bot giymek

Kahve falında yeşil bot giymek

Kahve falında yeşil bot giymek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bot giymek gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında yeşil bot giymek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bot giymek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri bot giymek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının botunu giymek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında asker botu giymek hafif ve iyi hissedeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir