AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bot giydiğini görmek

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah bot giydiğini gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Kahve falında siyah bot giymek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun bot görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bot satın almak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah bot görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dualarına karşılık alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bot ayakkabı giymek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına bot giymek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, rahatlığa ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir