Kahve falında gelinliği unutmak

Kahve falında gelinliği unutmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliği unutmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinliği unutmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ne gördüğünü unutmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap unutmak planların tutmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı unutmak işlerin büyüyeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbisesini unutmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında palto unutmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizini unutmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir